Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем ( 147 jtdm 150ps )

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем ( 147 jtdm 150ps )

Когато колата е студена прекъсва 4/5 пъти и след това се оправя. Някой да знае проблема от къде идва ?

Да,най-вероятно ........аз залагам.........че някой знае.

Comment

Може би дюза/и.
      sigpic
      Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
      156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
      147 JTDm 140-Малката манекенка
      GT- JTDm 150

Comment

Когато ми докараха колата от Италия, един от проблемите беше, че прекъсваше от време на време, тоест че е някоя дюза. Оказа се, че куплунга/буксата на дюзата не прави хубав контакт(хем е заключена) и съм я притегнал с една свинска опашка плътно и не ми е правила проблем от тогава. Погледни да не е там проблема, защото при студен двигател, би трябвало да се тресе повече мотора и може да не прави контакт. Именно на мен от вибрациите ту ми работеше чисто, ту блъскаше на 3 цилиндъра.
        Alfa Romeo GT 1.9 16V JTD
        Lancia Musa 1.4i 16V Automatic
        Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer

Comment

Всичко съм проверил. Правих ремонт на дюзи , смених почти всичко. Сега се съмнявам за някой клапан .Прекъсва само като е студена сутрин за 15 секунди после работи прекрасно.
          Last edited by miroslavpandarev; d.m.y г., 10:51.

Comment

Първоначално публикувано от miroslavpandarev Покажи съобщение
            Всичко съм проверил. Правих ремонт на дюзи , смених почти всичко. Сега се съмнявам за някой клапан .Прекъсва само като е студена сутрин за 15 секунди после работи прекрасно.
            Защо сутрин, когато е студена не я закачите с диагностика и да я запалите? Вижте дали ще излезе грешка някаква, или пробвайте да гледате живи данни и като изчисти дали ще има някакви промени.
            Alfa Romeo GT 1.9 16V JTD
            Lancia Musa 1.4i 16V Automatic
            Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer

Comment

Първоначално публикувано от ScuderiaItalia Покажи съобщение
              Когато ми докараха колата от Италия, един от проблемите беше, че прекъсваше от време на време, тоест че е някоя дюза. Оказа се, че куплунга/буксата на дюзата не прави хубав контакт(хем е заключена) и съм я притегнал с една свинска опашка плътно и не ми е правила проблем от тогава. Погледни да не е там проблема, защото при студен двигател, би трябвало да се тресе повече мотора и може да не прави контакт. Именно на мен от вибрациите ту ми работеше чисто, ту блъскаше на 3 цилиндъра.
              Когато извадиш буксата, отпред около дупките на крачетата има малки дупчици, пъхни тънка отверка и притисни крачетата! Предполагам свинската опашка ще стане излишна....
              sigpic
              Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
              156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
              147 JTDm 140-Малката манекенка
              GT- JTDm 150

Comment

Working...
              X